Idvorsky Electric

O Nama

O kompaniji

Ko je Idvorsky Electric

Kompanija osnovana 2016 godine koja se od svog početka bavi projektima u sferi obnovljivih izvora energije i održivog razvoja. Prva smo kompanija u Srbiji koja se bavila razvojem vozila na električni pogon.

U našem timu su inženjeri sa dugogošnjim iskustvom u projektovanju i izvođenju elektroenergetskih objekata, kako u Srbiji tako i u inostranstvu. Uz dugogodišnju, ogranizovanu i uhodanu spoljnu saradnju, u mogućnosti smo da ponudimo širok spektar usluga – od planiranja i projektovanja, preko izvodjenja i testiranja pa do puštanja u rad.

Naša misija

Energetska kriza u svetu je pokazala da je neophodno što pre povećati sopstvenu proizvodnju energije, kako bi ekonomski opstali, i bili što manje pogođeni promenama cena energenata. Kapacitete najbrže povećavamo tako što dodajemo nove iz obnovljivih izvora energije.

Prateći svetske standarde, naša kompanija želi da da doprinos očuvanju bezbednosti snabdevanja energijom u našem regionu.

Ujedno, kroz informisanje o ekološki održivom snabdevanju energijom, širenju svesti o zdravoj životnoj sredini i obnovljivim izvorima energije, saradnju sa vim činiocima na elektroenergetskom tržištu, naša misija je da konstantno unapređujemo kvalitet životne sredine kao i životni standard stanovništva.

Imate li pitanje?

Obratite nam se, pitajte, tu smo da pružimo uvid, odgovore, vredne informacije i savete, te vam pomognemo da napravite najbolji izbor spram vaših potreba i mogućnosti.